Gastronomija

Upućen na svoju dugogodišnju tradiciju, hotel Balkan, ovog puta u novom ruhu – renoviran, pruža gostima nezaboravne gastronomske trenutke.

Balkan Hotel Beograd Gastronomija

Na Terazijama, preko puta Miloševe česme, gde su početkom veka Beograđani ispijali kafu i sladili se ratlukom, danas vas očekuje moderna kafeterija Balkan. U prijantom ambijentu bečkog klasičnog dizajna, servirali smo najlepše deserte Balkanskog poluostrva. Od čuvenih orasnica, Saher torte, kolača od sira, do savremenih poslastica poput eklera, tiramisu kolača, musa od pistaća i čokolade. Posebno se ponosimo kolačem koji se naziva isto kao i brend naše fenomenalne kafe – Eliksir, a ako uz sve ovo dodamo i dvanaest vrsta pravog italijanskog sladoleda, gastronomski užitak je zagarantovan. Biće nam čast da vas ugostimo u posebnom delu našeg restorana tzv. chill out zoni sa kaminom i niskim komfornim nameštajem.

Restoran Balkan Hotel Beograd

RADNO VREME
DORUČAK PANSIONSKI: 07:00-10:00 
DORUČAK RESTORANSKI: 08:00-12:00 
RUČAK I VEČERA : 12:00-22:00 / SUBOTOM I NEDELJOM DO 23:00 

Lepota naše hrane

Internacionalni meni restorana Balkan usklađen je sa potrebama naših posetilaca. Osim klasičnih srpskih jela kao što su Karađorđeva šnicla, pljeskavica sa lukom i ćevapi na kajmaku, gosti mogu uživati i u ribljim specialitetima – lososu i brancinu. Meni sadrži širok spektar internacionalnih jela, različite salate, dok su karpaćo, tartar sos i odležani stejkovi sa proverenim domaćim poreklom, naša topla preporuka.

Balkan Belgrade Bar

Kako bi vaše hedonističko iskustvo bilo potpuno, za vas smo odabrali najbolja domaća vina. Taljatu od bifteka služimo sa čašom crvenog vina Rodoslov, dok ukus fenomenalne Cezar salate dopunjava izvrsno vino Tri Morave.

 Za vaše nezaboravne gastronomske trenutke u srcu Beograda, u ime F&B tima hotela Balkan, želimo vam srdačnu dobrodošlicu.

Scroll to Top