Sobe i apartmani

Hotel raspolaže sa 75 soba, a gostima su dostupne Superior 2+2, Superior 2+1, double lux, double standard, double twin, single lux i single standard sobe. Bilo da putujete iz poslovnih razloga, ili dolazite na odmor, naše ljubazno osoblje će se pobrinuti da budete smešteni shodno vašim preferencijama. Vanvremenski dizajn, čistoća, miris i udobnost vam pružaju komfort u kom ćete poželeti da ostanete zauvek.

Standardna Jednokrevetna Soba

Veličina sobe 10 m²

Ova jednokrevetna soba nudi besplatne toaletne potrepštine i bade mantile, a uključuje i privatno kupatilo sa tušem bez kade, fenom za kosu i papučama. Ova jednokrevetna soba poseduje klima uređaj, zvučno izolovane zidove, flat-screen TV sa uslugama za strimovanje, kao i vino/šampanjac za goste. Ova jedinica ima 1 krevet.

Deluks Jednokrevetna Soba

Veličina sobe 12 m²

Ova jednokrevetna soba nudi besplatne toaletne potrepštine i bade mantile, a uključuje i privatno kupatilo sa tušem bez kade, fenom za kosu i papučama. Klimatizovana jednokrevetna soba ima flat-screen TV sa uslugama za strimovanje, zvučno izolovane zidove, minibar, prostor za sedenje, kao i pogled na grad. Ova jedinica ima 1 krevet.

Standardna Dvokrevetna Soba sa Bračnim Krevetom

Veličina sobe 16 m²

Ova dvokrevetna soba nudi besplatne toaletne potrepštine i bade mantile, a uključuje i privatno kupatilo sa tušem bez kade, fenom za kosu i papučama. Dvokrevetna soba je opremljena klima uređajem, zvučno izolovanim zidovima, flat-screen TV-om sa uslugama za strimovanje, kao i vinom/šampanjcem za goste. Jedinica sadrži 1 krevet.

Superior Dvokrevetna Soba sa Zasebnim Krevetima

Veličina sobe 16 m²

Ova dvokrevetna soba nudi besplatne toaletne potrepštine i bade mantile, a uključuje i privatno kupatilo sa tušem bez kade, fenom za kosu i papučama. Dvokrevetna soba je opremljena klima uređajem, zvučno izolovanim zidovima, flat-screen TV-om sa uslugama za strimovanje, minibarom, prostorom za sedenje i pogledom na grad. Jedinica ima 2 kreveta.

Deluks Dvokrevetna Soba sa Bračnim Krevetom

Veličina sobe 16 m²

Ova dvokrevetna soba nudi besplatne toaletne potrepštine i bade mantile, a uključuje i privatno kupatilo sa tušem bez kade, fenom za kosu i papučama. Dvokrevetna soba je opremljena klima uređajem, zvučno izolovanim zidovima, flat-screen TV-om sa uslugama za strimovanje, minibarom, prostorom za sedenje i pogledom na grad. Jedinica ima 1 krevet.

Deluks Dvokrevetna Soba sa Bračnim Krevetom i Balkonom

Veličina sobe 25 m²

Ova dvokrevetna soba sa klima uređajem uključuje flat-screen TV sa uslugama za strimovanje, privatno kupatilo, kao i terasu sa pogledom na grad. Jedinica ima 1 krevet.

Deluks Suite sa Bračnim Krevetom (King-size)

Veličina sobe 30 m²

Klimatizovani apartman ima 1 spavaću sobu i 1 kupatilo sa tušem i kadom. Ovaj apartman ima zvučno izolovane zidove, flat-screen TV sa uslugama za strimovanje, pogled na grad, kao i vino/šampanjac za goste. Jedinica ima 2 kreveta.

Apartman Tipa "Suite" sa 1 Spavaćom Sobom

Veličina sobe 30 m²

Klimatizovani apartman ima 1 spavaću sobu i 1 kupatilo sa tušem i kadom. Ovaj apartman ima zvučno izolovane zidove, flat-screen TV sa uslugama za strimovanje, pogled na grad, kao i vino/šampanjac za goste. Jedinica ima 2 kreveta.

Scroll to Top