Restoran Balkan 1860

Na Terazijama (prekoputa Miloševe česme) gde su početkom veka Beograđani ispijali kafu i sladili se ratlukom, danas vas očekuje moderna kafeterija restorana Balkan 1860.

U prijatnom ambijentu bečkog klasičnog dizajna, servirali smo najlepše dezerte Balkanskog poluostrva. Imaćete priliku da probate sve od čuvenih profiterola, krempita, tiramisua do savremenih poslastica poput kolača od pistaća, nugata i manga. Na sve ovo možemo da dodamo dvanaest vrsta pravog italijanskog sladoleda i gastronomski užitak je zagarantovan.

Biće nam čast da vas ugostimo u posebnom delu našeg restorana, komfornoj zoni sa kaminom i niskim stilskim nameštajem.

Restoran Balkan 1860

Na Terazijama, preko puta Miloševe česme, gde su početkom veka Beograđani ispijali kafu i sladili se ratlukom, danas vas očekuje moderna kafeterija restorana Balkan 1860. U prijantom ambijentu bečkog klasičnog dizajna, servirali smo najlepše deserte Balkanskog poluostrva. Od čuvenih profiterola, krempita, tiramisua do savremenih poslastica poput kolača od pistaća, nugata i manga. Na sve ovo možemo da dodamo i dvanaest vrsta pravog italijanskog sladoleda, gastronomski užitak je zagarantovan. Biće nam čast da vas ugostimo u posebnom delu našeg restorana, komfornoj zoni sa kaminom i niskim stilskim nameštajem.

Lepota naše hrane

Meni restorana  Balkan 1860 usklađen je sa potrebama naših posetilaca. Osim klasičnih srpskih jela kao što su juneći gulaš,balkan burger, ćuretina sa mlincima, gosti mogu uživati i u ribljim specialitetima – lososu i brancinu. Meni sadrži širok spektar internacionalnih jela, različite salate, paste i rižota, dok su karpaćo, tartar biftek i odležani stejkovi sa proverenim domaćim poreklom, naša topla preporuka.

Restoran Balkan 1860/ Bar

Kako bi vaše hedonističko iskustvo bilo potpuno, za vas smo odabrali najbolja domaća vina. Biftek u ulju služimo sa čašom crvenog vina ,,Kostić’’,Prokupac, dok ukus fenomenalne Ćuretina- Miročki salate dopunjava izvrsno belo vino Adria Karić. Za vaše nezaboravne gastronomske trenutke u srcu Beograda, u ime F&B tima Restorana Balkan 1860, želimo vam srdačnu dobrodošlicu.
Scroll to Top